Què és Gayandorra

Gay Andorra és una comunitat LGTBI+ creada per tenir un espai on socialitzar, fer trobades i crear noves amistats.

Amb aquestes premisses neix GayAndorra l’any 1998 amb el xat IRC-Hispano. Arran de la bona rebuda per part del col·lectiu, l’any 2001 es crea el domini gayandorra.com donant un pas endavant en la visibilitat de la comunitat LGTBI+ a Andorra on es generen sinergies per realitzar diferents esdeveniments.

No és fins l’any 2003 quan Gay Andorra organitza per primera vegada l’Orgull Gay en un local d’Encamp, conjuntament amb l’associació Som Com Som (primera associació LGTBI+ d’Andorra). L’any següent en el 2004, tornem a col·laborar amb Som Com Som i es torna a celebrar el dia de l’Orgull,  aquesta vegada amb més visibilitat i esdeveniments a la Plaça del Poble en Andorra la Vella.

Amb l’arribada del Facebook, l’any 2009 es crea la pàgina gayandorra (Gay Andorra Community) actualment amb més de 3400 seguidors, per poder informar a visitants i residents.

Seguint dins les xarxes socials, al Maig del 2023 continuem creixent amb el canal GayAndorra a Telegram amb el seu grup de conversa, conjuntament amb un perfil a Instagram sempre amb la mateixa filosofia per socialitzar entre el col·lectiu LGTBI+.

Descobreix-nos.

Descobreix-nos al nostre canal i grup de Telegram t.me/info_gayandorra